Politik for cookies og privatliv

Vilkår for tilmelding af nyhedsmail og besøgende på Aabling.dk samt tilhørende domæner.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til tekniske funktionalitet, b.la. til brug af kontakt formular. Trafikmåling, så vi kan se hvor mange der besøger vores side og hvilke sider der besøges. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter. Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan alle vores brugere anvender hjemmesiden. Google indsamlede oplysninger om brug (trafikdata og IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere. Vi beordrer Google Analytics til kun at bruge en del af IP-adressen og ikke hele adressen til geoplacering.

Hjemmesiden indeholder følgende cookies
Funktionalitet:
WordPress
Navn:_CookieAssistant_session. Udløbstid: 8 mdr.
Gemmer oplysninger om cookie-bar er aktiveret eller ej.

Statistik
Analytics
Navn_utmv. Udløbstid: 2 år
Denne cookie fra Google bruges til at overvåge trafikken på vores hjemmeside og spore hvilken kategori af besøgende du er.

Navn_utmz. Udløbstid: 180 dage
Denne cookie fra Google bruges til at overvåge trafikken på vores hjemmeside og spore hvor den besøgende kommer fra (søgemaskine, søgeord, link)

Navn_utma. Udløbstid: 2 år
Denne cookie fra Google bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

Navn_utmb. Udløbstid: Slettes efter session udløbstid
Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende tilbringer på en webplacering: når et besøg starter og når den ender. Hvis du observerer cookieændringer (f.eks. ved brug af firecookie), vil du se regelmæssige ændringer.

Marketing
Facebook
Navn_fr. Udløbstid: Slettes automatisk efter 118 dage.
Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook
Navn_datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb – Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter session-afslutning.
Facebook cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd.

Opbevaring af bruger- og hændelses data
Opbevarings perioden for data, som er knyttet til cookies, bruger-id’er eller annoncerings-id’er er lavest mulig Google tillader, nemlig 14 måneder. Bruger-id nulstilles efter hver ny aktivitet. Data, som er knyttet til bruger-id’et, slettes automatisk efter opbevarings perioden.

Vi uploader ikke data, der tillader Google personligt at identificere en person (f.eks. Bestemte navne, e-mailadresser eller lignende data) eller data, der permanent identificerer en bestemt enhed (f.eks. En unik enhedsidentifikator, hvis sådan en identifikator ikke kan nulstilles). Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Hvis du vælger at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev, sendes den email-adresse, du sender til os, til MailChimp, der giver os e-mailmarkedsføringstjenester. Vi anser MailChimp for at være en tredjeparts dataprocessor.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet afgiver du din mailadresse og dit navn. Vi anvender udelukkende mailadressen til at udsende nyhedsbrevet til dig, og navnet til at personalisere indholdet. Din e-mail-adresse forbliver i vores egen – og i MailChimps database, indtil du specifikt ønsker at blive fjernet fra listen. Du kan gøre dette ved at afmelde dig ved hjælp af de afmeldings links, der er inkluderet i vores nyhedsbreve, eller ved at anmode om fjernelse via e-mail.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Hvilke sider du klikker på (interesser) og i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne, til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Indsigt og klager
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@aabling.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes af:

Aabling A/S
Lanciavej 2
DK-7100 Vejle
Telefon: +45 7640 8888
Email: info@aabling.dk
CVR: 10396506
Publiceres af:
Vestjysk Marketing A/S
St. Blichersvej 1-3
DK-6950 Ringkøbing
Telefon: +45 9732 0108
Email: info@vestjyskmarketing.dk
CVR: 10029155



Privacy Preference Center

Wordpress

Gemmer oplysninger om cookie-bar er aktiveret eller ej.

_CookieAssistant_session

Google Analytics

Cookies fra Google bliver brugt til at overvåge trafikken på hjemmesiden og spore hvilken kategori af besøgende du er.

__utmv, __utmz, __utma, __utmb

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?